Wie zijn wij?

Management & Engineering is een projectdetacheringsorganisatie, gespecialiseerd in technology en management. Onze klanten zijn te vinden in de machine –en apparatenbouw, de agri-food business, scheeps –en jachtbouw, offshore en in de zuivelindustrie. Onze collega’s zijn ervaren professionals op HBO en WO niveau. Door middel van Detachering of Werving & Selectie verbindt Management & Engineering de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever. Management & Engineering is door haar uitgebreide netwerk en de manier waarop we met elkaar omgaan in staat medewerkers aan zich te binden, zodat ze elk gewenst moment inzetbaar zijn.

Management & Engineering zorgt ervoor dat opdrachtgevers zich kunnen bezighouden met hun core-business: wij zorgen voor de personele bezetting op interim basis of via Werving & Selectie.

Daarnaast zorgt Management & Engineering dat de professionals zich optimaal kunnen ontplooien en ontwikkelen. Zij selecteert haar medewerkers niet alleen op vakkennis, diploma’s en relevante werkervaring. Ook de ‘soft-skills’ zijn belangrijk zoals het kunnen presteren onder druk, organisatiesensitiviteit, flexibiliteit en leergierigheid. Juist deze combinatie maakt het werken op interim basis van grote toegevoegde waarde. In een zo kort mogelijke tijd maximaal resultaat willen en kunnen behalen is een belangrijk selectiecriterium.

Management & Engineering kent junior, medior en senior professionals, ingedeeld op basis van werkervaring, kennis en kunde.